Emne

Unge kvinners presidentskap

Unge kvinners organisasjon hjelper foreldre og prestedømsledere å forberede alle unge kvinner til å bli verdige til å inngå og holde hellige pakter og motta templets ordinanser. Organisasjonen fremmer den enkelte unge kvinnes vekst og utvikling av gjennom undervisning på søndagene, hverdagsaktiviteter (for eksempel GUF og leir) og programmet Personlig fremgang.

Unge kvinners generalpresidentskap består av en president og to rådgivere. De reiser ofte for møte med Kirkens lokale ledere og medlemmer over hele verden, og for å bidra til å styrke de unge kvinnene i Kirken.

Søster Elaine S. Dalton virker for tiden som Unge kvinners generalpresident. Hennes rådgivere er søster Mary N. Cook og søster Ann M. Dibb. De har virket siden april 2008.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.