Pressemeldinger

Verdensomspennende andakt for unge voksne med eldste og søster Holland

Unge kvinner på minneverdig tur til Salt Lake City

Unge kvinner på minneverdig tur til Salt Lake City. Forberedte seg til generalkonferansen i nesten to år.

Fra en liten andakt til en historisk sending – hvordan Vitner om julenSymboler på Kristus-konserten 2022 ble til.

Fjorårets Vitner om julen-konsert, produsert av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige i Europa, skulle i utgangspunktet ikke være mer enn en personlig konsert ved et lokalt stavssenter i Italia.

Møt presidentskapet for området Europa nord

Den 7. april 2022 ble det nye området Europa nord i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige opprettet, med eldste Hans T. Boom som president, eldste Scott D. Whiting som førsterådgiver, og eldste Alan T. Phillips som annenrådgiver.

Vitner om julen – Symboler på Kristus-konsert i Europa feirer Kristi fødsel

Vitner om julen – Symboler på Kristus, en times julekonsert med ti opptredener av populære europeiske artister, vil bli vist over hele Europa av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige den 11. desember 2022, kl. 18:00 CET.

Ny episode av “Venn til venn” kommer i november

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige har bekjentgjort at en ny episode av Venn til venn med tittelen “Min himmelske Fader elsker meg”, vil bli sendt 5. november 2022 kl. 10.00 MDT [18.00 CET].

Eldste Bednar møter europeiske pionerer

“Vi omgås hellige som etablerer Kirkens grunnvoll som vil vare i generasjoner,” sa eldste David A. Bednar i De tolv apostlers quorum i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige da han reiste gjennom Sentral-Europa under en reise i tjenesten i oktober. Eldste Bednar var sammen med sin hustru Susan og andre høyere ledere på et...

Eldste og søster Soares yter omsorgstjeneste i Portugal, deres forfedres land

Utvikle tro og omsorg for andre, oppfordrer talere på verdensomspennende konferanse i Kirken

Å følge Jesus Kristus vil bringe fred i vanskelige tider. Og det medfører et ansvar for å ta vare på de fattige og jordkloden. Disse budskapene ble hørt av tusenvis av trofaste som var samlet i Salt Lake City til en generalkonferanse i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige og millioner som fulgte med fra hele verden via...

Jesu Kristi Kirke gir 32 millioner amerikanske dollar til Verdens matvareprogram