Pressemeldinger

Anledninger til seniortjenestemisjon øker for siste dagers hellige over hele verden

Finn styrke i Kristus og få kontakt gjennom programmet Overvinn avhengighet

Nye områdesyttier: Vanskeligheter og håp under pandemien

En av de mindre kjente historiene fra Bibelen forteller om at Jesus utnevnte sytti av sine tilhengere til å tjene og forkynne evangeliet. I Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges virke, er “Sytti” et embede avledet fra denne beretningen. Midt i pandemien finner en danske og en franskmann som nylig ble kalt til denne stillingen,...

Globale siste dagers hellige ledere støtter tiltak for å styrke åndelig helbredelse av religiøst undertrykte

Den psykiske og følelsesmessige helsen til millioner av mennesker i flyktningleirer, og støtten de trenger for å uttrykke religiøs tro, var fokus for 2021 AMAR Windsor Dialogue Conference, som ble avholdt 21.–23. juni på historiske Cumberland Lodge i Windsor i England.

Historier fra Mormons bok blir levende på flere språk

En profet i oldtiden sa en gang at de hellige ord som nå er Mormons bok ville “bli ført og bevart ved Herrens hånd inntil de skulle gå ut til alle nasjoner, slekter, tungemål og folk” (Alma 37:4).

Det første presidentskap bekjentgjør endringer i forbindelse med generalkonferansen

Det første presidentskap i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige har bekjentgjort endringer i Kirkens kommende generalkonferanser, som avholdes hver april og oktober.

The Tabernacle Choir bekjentgjør nye datoer for turneen i 2022

SALT LAKE CITY – The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square bekjentgjorde ytterligere detaljer om sin turné i 2022 til syv byer i fire nordiske land og Storbritannia.  Turneen har blitt utsatt to ganger på grunn av covid-19-begrensninger. Den nye turneen i 2022 vil nå finne sted over 22 dager fra torsdag 16. juni til...

The Tabernacle Choir bekjentgjør nye datoer for turneen i 2022

Vær med og feire verdens blodgiverdag

Blodgivning redder små liv.

Ansikt til ansikt-arrangement for enslige voksne med eldste Andersen, søster Bingham og søster Eubank