Pressemeldinger

Verdensomspennende andakt for unge voksne med eldste og søster Soares

Verdensomspennende drøftingsarrangement for ungdom - "Jeg er en Jesu Kristi disippel"

Stedet for Birmingham England tempel bekjentgjort

Eldste Patrick Kearon kalt til De tolv apostlers quorum

"Jeg er ikke alene": Hvordan ofre etter overgrep fant helbredelse ved tro og fellesskap

President M. Russell Ballard går bort i en alder av 95 år

Det er med sorg vi bekjentgjør vi at president M. Russell Ballard, fungerende president for De tolv apostlers quorum i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige gikk bort i daga. Han ble 95 år.

Vær åndeligsinnet, oppfordrer talere på verdensomspennende siste dagers hellige konferanse

Når vi gjør valg, baner det å være åndeligsinnet og sette Jesus Kristus først, vei for et lykkelig liv, sa president Russell M. Nelson i en forhåndsinnspilt video, som ble vist under det siste møtet av en to-dagers konferanse som ble avholdt 30. september og 1. oktober 2023 i Salt Lake City i delstaten Utah, og kringkastet...

President Nelsons fredsskapende liv inspirerer medlemmer i Europa

Jesu Kristi Kirke bistår med ny malariavaksinering i Afrika