Emne

Religionsinstitutter

http://institute.lds.org

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige legger stor vekt på utdannelse. I tillegg til å tilby Seminar-klasser til ungdom, holder Kirken også religionskurs kjent som “Institutt” for unge enslige voksne i alderen 18 til 30 og gifte studenter. 

  • Lærere på heltid og på frivillig basis underviser elever i Institutt-bygninger eid av kirken, i Kirkens lokale møtehus eller i private hjem. Ukentlige klasser gjennomføres på ukedager og kvelder.
  • Klassene omfatter religionsundervisning om Det gamle og Det nye testamente, Mormons bok, Kirkens historie, forberedelse til ekteskap, giftermål, og hvordan man kommer i gang med slektsforskning.
  • Institutt gir også elevene muligheter til å vokse gjennom humanitærtjeneste, sosial interaksjon og ledertrening. Det har til hensikt å fremme åndelighet og hjelpe elevene å møte hverdagens press, prøvelser og utfordringer.
  • Det blir stadig flere Institutt-klasser både i og utenfor USA. I 2005 var over 200 000 elever innskrevet i andre land, sammenlignet med 167 000 i USA.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.