GenConf04-23_01_230321_v1.jpg
Pressemelding

En oppfordring til å se generalkonferansen i april 2023

Alle er velkommen til å delta 1.-2. april 2023

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige ønsker alle velkommen til å slutte seg til millioner av mennesker over hele verden for å høre inspirerende budskap om håp og fornyelse fra levende profeter og apostler under Kirkens kommende generalkonferanse lørdag og søndag 1.–2. april 2023.

Deltagelse i denne religiøse sendingen hjelper folk å lære om Jesus Kristus, styrke sitt personlige forhold til Frelseren og oppleve den fred, håp og glede som kommer ved å følge ham. Alle siste dagers hellige, venner av Kirken og andre oppfordres og inviteres til å delta i palmehelgen.

“Generalkonferansen gir anledning til å motta personlig åpenbaring når levende profeter og andre av Kirkens ledere på generalplan gir råd og veiledning,” skrev Det første presidentskap i Kirken. “Vi oppfordrer alle medlemmer til å lytte til, studere og følge den rettledning som gis.”

Den verdensomspennende sendingen sendes fra Konferansesenteret i Salt Lake City i Utah, og består av fem enkeltstående to-timers fellesmøter for alle målgrupper, over to dager. Tidene er oppført i CEST – Sentral-europeisk sommertid.

Lørdag, 1. april 2023

Lørdag 1. april kl. 18.00 (6 p.m.) CEST – Møtet lørdag formiddag

Lørdag 1. april kl. 22.00 (10 p.m.) CEST – Møtet lørdag ettermiddag

Søndag, 2. april 2023

Søndag 2. april kl. 14.00 (2 p.m.) CEST – Møtet lørdag kveld

Søndag 2. april kl. 18.00 (6 p. m.) CEST – Møtet søndag formiddag

Søndag 2. april kl. 22.00 (10 p.m.) CEST – Møtet søndag ettermiddag

For informasjon om å delta på et generalkonferansemøte i Konferansesenteret, vennligst se siden Direktesendinger på Temple Square.

Se eller lytt direkte?

Alle konferansemøtene vil bli sendt direkte på siden for direktesendinger til ChurchofJesusChrist.org på mer enn 70 språk. Seerne kan også se og lytte på YouTube-kanalen for generalkonferansen; appen Evangeliebibliotek og andre radio-, TV-, satellitt- og digitale kanaler.

Se eller lytte senere?

Etter sendingen vil budskapene være tilgjengelig i tekst-, lyd- og videoformater på flere kanaler for visning og studium etter behov. Disse kanalene omfatter Evangeliebibliotek, Gospel Media, YouTube-kanalen for generalkonferansen, generalkonferanse-podkasten og Kirkens tidsskrifter.

Hvordan forberede seg til generalkonferanse

Hjelp barn og ungdom å forberede seg til å se generalkonferansen med “Generalkonferanseaktiviteter for Barn og ungdom”.

Ytterligere ressurser

Noen av disse ressursene er kanskje bare tilgjengelige på utvalgte språk.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.