Pressemelding

Ansikt til ansikt for unge voksne med eldste og søster Bednar: “Be, let, bank på”

Eldste David A. Bednar i De tolv apostlers quorum i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige og søster Susan Bednar, vil være hovedtalere ved et Ansikt til ansikt for unge voksne, den 12. september 2021, med tittelen: “Be, let, bank på.”

Bednars2021_01
Bednars2021_01
Søster Susan Bednar og eldste David A. Bednar2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Se overføringen direkte mandag 13. september 2021 kl. 00.00 norsk tid, på Kirkens satellittsystem Broadcasts.ChurchofJesusChrist.org, YouTube, Latter-day Saints Channel og andre digitale kanaler.

Alle unge voksne, enslige eller gifte er invitert til å delta. Heltidsmisjonærer er også invitert til å være tilstede og hvis mulig, ta med seg dem de underviser. Folk i alle aldre og fra alle demografiske grupper er velkommen. Lokale ledere er oppfordret til å fastsette en visningsdato og tid som passer best for de unge voksne i deres område.

Før møtet kan unge voksne sende inn spørsmål på arrangementsiden: Face2Face.ChurchofJesusChrist.org.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.