Pressemelding

Utdelingskort for ‘Nasjonal kommunikasjonsside’ lansert i Europa: enklere og mer praktisk i bruk

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige i området Europa har lansert et nytt utdelingskort med sikte på å fremme de ‘nasjonale kommunikasjonssidene’ i Europa. Kortet er ment for bruk av misjonærer og medlemmer til å invitere venner til å lære om evangeliets budskap og Kirken i sitt eget land. Dette kortet vil bli brukt over hele Europa, slik at man slipper å oversette og tilpasse det for hvert land.

countrypageldsorg

Hvordan fungerer det?

URL-adressen (countrypage.lds.org) på kortet vil føre venner av Kirken til en landingsside hvor de kan velge landet de ønsker.

bilde2

På baksiden av kortet kan brukeren personliggjøre kortet med et budskap eller sine kontaktopplysninger. Det har også en hurtigreferansekode som kan skannes med en mobil enhet. De vil da få opp den samme landingssiden i nettleseren.

Kortene vil være tilgjengelig for bestilling i nettbutikken på store.lds.org fra februar 2015.

 

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.