2017-10-2000-ysa-face-to-face-with-elder-oaks-and-elder-ballard.jpg
Pressemelding

Unge voksne stiller Kirkens ledere “spørsmål fra sjelen” på Face2Face arrangement

Unge voksne over hele verden får delta i en spørsmål og svar-runde med ledere fra Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, i en direktesendt sending fra Utah, 15. september 2019, kl 17.00 MDT (kl 1.00 CET). 

Eldste Ulisses Soares, en apostel i Jesu Kristi Kirke, og Eldste Craig C. Christensen, en generalautoritet sytti, besvarer spørsmålene under sendingen fra Brigham Young University i Utah. 

Fordi eldste Soares har portugisisk som morsmål kommer svar på spørsmål på portugisisk og spansk til å bli dubbet til engelsk. 

Over ett tusen spørsmål er allerede kommet inn fra hele verden, deriblant Tyskland, Storbritannia, Danmark, Japan, Den demokratiske republikken Kongo, Brasil, Guatemala og Liberia.

Kirkens ledere kan velge hvilke spørsmål de vil ta opp, og spørsmålene varierer i tema, om alt fra tiltrekning til samme kjønn, pornografi-avhengighet, til kjønnsforskjeller og mer. 

For eksempel spurte en ung voksen fra Utah: “Det siste året har jeg vært nedtynget av mørke mens jeg har prøvd å takle depresjon og angst. Selv om det til tider har vært vanskelig, går jeg fremdeles på møtene i kirken og tar del i nadverden. Jeg prøver å besøke tempelet hver uke og jeg studerer Skriftene og ber. Jeg stoler på at Gud er der, men jeg er ikke i stand til å føle noe. Jeg føler ikke at Ånden trøster meg og jeg føler meg alene. Hva kan jeg gjøre?” 

Andre spørsmål handler om utfordringer de unge voksne møter i livet. En ung voksen fra Australia spurte: “Jeg er kommet til det stedet i livet der jeg burde tenke på å flytte ut og bli mer uavhengig, men jeg er redd for å gjøre det, fordi jeg elsker å være sammen med familien min og føler ikke at jeg er klar for forandring. Har dere noen råd til hvordan jeg kan takle en sånn overgang? ” 

Svarene fra Kirkens ledere vil bli gjort tilgjengelige på churchofjesuschrist.org, på kirkens Facebook-side og på YouTube. De som ikke kan få med seg direktesendingen oppfordres til å samles som familier, menigheter eller som venner for å se opptaket når det passer for dem. 

Eldste Soares inviterer også unge voksne til å fullføre setningen: “Evangeliet gir meg håp fordi . . .” på sosiale medier ved å bruke hashtag #YAface2face eller #LDSdevo. Utvalgte innlegg vil bli vist frem under den verdensomspennende andakten. 

Face2Face arrangement begynte i 2014 for å hjelpe ungdom og unge voksne gjennom å omgås apostler og innflytelsesrike medlemmer av Kirken. Tidligere arrangement har inkludert gjester som David Archuleta (en sanger og låtskriver som kom på andreplass i American Idol), Lindsey Stirling, (Hip hop danser og fiolinist kjent for sin unike musikkstil), og YouTube- sensasjonen The Piano Guys. I over et dusin sendinger så langt, har Kirkens ledere vært til inspirasjon for kirkens unge medlemmer, gjennom sine anstrengelser for å besvare spørsmålene deres.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.