Emne

Slektshistoriske sentre

FamilySearch har 4600 lokale fasiliteter i 126 land hvor alle kan få tilgang til genealogiske opptegnelser og få personlig assistanse med sin slektshistorie. Disse sentrene inkluderer det verdensberømte Slektshistorisk bibliotek i Salt Lake City, store regionale fasiliteter på steder som Mesa, Arizona, og Los Angeles, California, og mindre sentre som vanligvis finnes i siste-dagers-hellige møtehus.

Slektshistoriske sentre har gratis adgang for publikum og er bemannet av kunnskapsrike frivillige. Hver fasilitet tilbyr både nybegynnere og erfarne slektshistorikere verktøy og ressurser for å lære om sine forfedre.

Disse sentrene gir fri tilgang til genealoginettsteder med abonnement. For en liten avgift kan også gjester få tilgang til Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges store sirkulerende samling, som omfatter 2,5 millioner mikrofilmer fra over 100 land.

Noen offentlige biblioteker og historielag i USA har også blitt utpekt som FamilySearch-samarbeidspartnere, slik at deres brukere kan få tilgang til de samme ressursene.

Gå inn på FamilySearch-nettstedet for å finne det slektshistoriske senteret som er nærmest deg.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.