Emne

Primærs presidentskap

Kirken har et omfattende program for å undervise barn. Dette kalles Primær, og ble grunnlagt i 1878.  Dets formål er å undervise barna i Jesu Kristi evangelium og hjelpe dem å lære å etterleve dets prinsipper.

Programmet er for alle barn i alderen 3 til 11 og holdes i to timer hver søndag mens foreldrene deltar i sine ukentlige møter.  Per i dag er det over en million barn som deltar i Primær over hele verden.

I april 2010 ble søster Rosemary M. Wixom kalt som Primærs generalpresident i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Søster Jean A. Stevens og søster Cheryl A. Esplin ble også kalt til å virke sammen med henne som første- og annenrådgiver.

“Vi er begeistret over muligheten til å tjene (Guds) barn,” sa søster Wixom på en pressekonferanse etter kunngjøringen. “Det er bare to krav til dette kallet – å elske Herren og å elske hans barn. Vi er først og fremst opptatt av at barna vet hvem de er og at de er elsket,” sa hun.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.