Emne

Patriarkalske velsignelser

Patriarkalske velsignelser gis til verdige medlemmer av Kirken og inneholder personlige råd fra Gud. En patriarkalsk velsignelse er ment å være et veikart som hjelper en person gjennom livet. Det er ingen fast alder for å motta en patriarkalsk velsignelse, men mottakerne må være tilstrekkelig gamle og modne til å kunne forstå dens betydning.

En patriarkalsk velsignelse gis av en patriark, en mann kalt av Kirkens ledere til å gi slike velsignelser. Patriarken legger hendene på mottakerens hode og uttaler de ord han mottar gjennom guddommelig åpenbaring. Ordene i velsignelsen blir skrevet ned, slik at mottakeren kan ha en skriftlig kopi å studere gjennom hele livet. Kirken oppbevarer også en kopi av velsignelsen i tilfelle den skulle komme bort.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.