Pressemelding

Ledende kvinnelige ledere i Kirken besøker Europa

Søster Linda K. Burton, øverste president for Hjelpeforeningen, kvinnenes organisasjon i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, og søster Bonnie L. Oscarson, øverste president for Unge kvinner, Kirkens program for jenter i alderen 12 til 18, reiste over hele Europa fra 16. til 25. oktober. De besøkte mange forsamlinger og enkeltpersoner i Storbritannia, Belgia, Italia, Sveits, Tyskland og Frankrike. De ble ledsaget av eldste Patrick Kearon, president for Kirkens Europa-område, og hans førsterådgiver, eldste Paul V. Johnson.

Et av høydepunktene under deres besøk var utdelingen av EUs familiepriser i Brussel. Den katolske organisasjonen for familien i Europa (FAFCE) mottok EUs utmerkelse for familieverdier 19. oktober. Utmerkelsen for familieverdier i Brussel anerkjenner enkeltpersoner og organisasjoner hvis arbeid og innflytelse på institusjoner i Den europeiske union har betydelig innflytelse på familielivet i europeiske samfunn.

Linda K. Burton studerte grunnskolepedagogikk ved University of Utah i Salt Lake City, og er gift med Craig P. Burton. De har seks barn og 19 barnebarn.

Bonnie L. Oscarson studerte kommersiell kunst ved Brigham Young University, og vendte tilbake til skolebenken 35 år senere, og mottok en bachelorgrad med vekt på engelsk og amerikansk litteratur. Hun er gift med Paul Oscarson. De har syv barn og 24 barnebarn.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.