2021GC_April_Virtual_aa.JPG
Pressemelding

Generalkonferansen i april 2021 vil kun bli virtuell

På grunn av den vedvarende bekymringen for den globale helsesituasjonen, har Det første presidentskap i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges president bekjentgjort at Generalkonferansen i april 2021 kun vil bli virtuell. 

Møtene i april vil gjenspeile generalkonferansen i oktober 2020: Sendingen vil foregå fra Konferansesenterets lille aula på Temple Square, bare talerne med ektefelle ved et gitt møte vil være til stede, og musikken vil være forhåndsinnspilt fra tidligere generalkonferanser.

“Som en verdensomspennende organisasjon er vi forpliktet til å være gode samfunnsborgere og til å utvise varsomhet i forbindelse med noe så spesielt som en generalkonferanse, som tradisjonelt sett samler tusenvis av besøkende til Salt Lake City fra hele verden,” har Det første presidentskap sagt.

Alle møtene på generalkonferansen i april 2021 vil bli sendt direkte på broadcasts.ChurchofJesusChrist.org. Møtene vil også være tilgjengelig via Evangeliebibliotek, Latter-day Saints Channel, radio, TV, satellitt og andre digitale kanaler. Se 5 måter å se eller lytte til generalkonferansen i oktober 2020 direkte for en mer detaljert liste.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.