Pressemelding

Denne påsken, ha fokus på fredens prinsipper fra Fredsfyrsten

Kirkens tiltak i påsken 2017 er en innbydelse til å finne fred gjennom Kristus

For fjerde år på rad denne påskehøytideligheten oppfordrer Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige mormoner og andre over hele verden til å dele oppløftende budskap om Jesus Kristus. Dette årets fokus kommer fra Bibelens lære om at Kristus er Fredsfyrsten.

“Og hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste.” – Jesaja 9:6

 

“Vi ønsker at verden skal vite at fred kan bli alle til del som oppriktig søker Fredsfyrsten”, sa president Russell M. Nelson i De tolv apostlers quorum. “Det er hans gode og frelsende budskap vi sender ut i verden – ‘Min fred gir jeg dere. Ikke som verden gir, gir jeg dere. La ikke deres hjerte forferdes, frykt ikke!’”

I likhet med tidligere års budskap (som har blitt sett av millioner), faller dette års budskap sammen med den stille uke – fra palmesøndag til 1. påskedag, 9. - 16. april – og inneholder tre innbydelser:

  1. Kom til Kristus.
  2. Lær fredes prinsipper fra Fredsfyrsten.
  3. Del måter å finne fred gjennom Frelseren på.

Innby alle til å komme til Kristus

Fra og med i dag, 31. mars, vil websiden “Fredsfyrsten” på mormon.org  vise en to-minutters video (vist ovenfor) som illustrerer den rolle Jesu Kristus har som “Fredsfyrste” og innby andre til å lære om åtte “fredens prisnipper”. Denne videoen vil være tilgjengelig på 33 språk, og websiden er på 29 språk.

Lær fredens prinsipper fra Fredsfyrsten

Gjennom den stille uke kan folk lære mer om fredens prinsipper. Hver dag vil Kirkens webside i det enkelte land og sosiale medie-sider i Europa vise et spesielt budskap om Frelserens evige rolle som vår Fredsfyrste.

Del måter å finne fred gjennom Frelseren på

Disse videoene og beslektet innhold vil også være tilgjengelig på mange av Kirkens sosiale medie-sider. Medlemmene oppfordres til å dele disse videoene og beslektet innhold på sine personlige sider på sosiale medier. De kan også dele sine personlige opplevelser på Internett ved å bruke emneknaggen #Fredsfyrsten.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.