Pressemelding

Kirken lanserer ‘Lys for Verden’ julekampanje

En verdensomspennende kampanje for å feire Jesu Kristi fødsel samt oppmuntre mennesker til å yte tjeneste for andre i løpet av juletiden, lanseres av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Julekampanjen “Lys for Verden” vil nå et globalt publikum fra og med fredag 25. november til og med 1. januar.

 

Kampanjen setter fokus på å feire og dele lyset fra Jesus Kristus, “verdens lys” (Johannes 8:12). “Når vi følger Frelserens eksempel og lever slik han levde og slik han forkynte, vil dette lyset brenne i oss og lyse opp veien for andre,” sa president Thomas S. Monson i en generalkonferansetale i oktober 2015.

Delbart, online innhold er tilgjengelig på www.mormon.org fra og med 25. november, inkludert en video som innbyr publikum til å yte tjeneste for andre ved å følge Kristi eksempel under juletiden. Tjenestekampanjen starter torsdag, 1. desember med en verdensomspennende dag med tjeneste.

En utgave av hoved-videoen kan lastes ned på Kirkens Gospel Library app. I tillegg vil 24 korte videoer med daglige ideer til tjeneste som kan deles via sosiale medier, gjøres tilgjengelig under kampanjen. Disse korte videoene vil være tilgjengelige på engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk og spansk. For andre europeiske språk vil det bli gjort tilgjengelig egne memer for julen.

Delbart innhold vil bli lagt ut på de sosiale mediesidene til Mormon.org. De som benytter sosiale medier oppmuntres til å dele sine erfaringer ved hjelp av hashtag #LIGHTtheWORLD, eller den lokale oversettelsen #LYSforVERDEN.

Nettsiden, tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk har en adventskalender som kan lastes ned, “På 24 måter. I 24 dager.” En landingsside er tilgjengelig for 26 andre språk. Kalenderen gir daglige ideer for å planlegge tjenesteanledninger i desember frem til julaften.

I tillegg til nettsider, kjøres kampanjen ved hjelp av utstillinger på engelsk og spansk ved Kirkens besøkssentre over hele verden, verktøy for medlemmer og misjonærer og annonsering utendørs, inkludert New York Citys Times Square; Salt Lake City; Los Angeles; Johannesburg, Syd-Afrika; Filipinene og Mexico. 

Hoved-videoen ble produsert på 33 språk – albansk, armensk, cebuano, kinesisk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk, fijiansk, finsk, fransk, tysk, gresk, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, latvisk, mongolsk, norsk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, samoansk, spansk, svensk, tagalog, thai, tongansk og ukrainsk.

Kirkens misjonæravdeling har sponset jule- og påskekampanjen de siste årene for å nå ut til et bredere publikum med Kirkens budskap om at Jesus Kristus ble født, levde, døde og oppstod for å frelse hele menneskeheten.

Sist desember ble julekampanjen “A Savior Is Born” sett av millioner av mennesker over hele verden. Videoen fikk mer enn 50 millioner visninger. Millioner fikk også med seg “Follow Him” sist vår som en del av påskekampanjen.

Ytterligere ressurser

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.