Pressemelding

Et år med hjelpende hender i Europa

Artikkel av: J. Glade Peterson og Lola Webb Peterson

16. oktober 2011 stoppet mange forbipasserende opp ved Kirkens Hjelpende hender-utstilling i Sony-senteret i Berlin, og fikk der oppleve et tjenesteprosjekt i praksis. Dette heldagsarrangementet gjorde det mulig for Hjelpende hender-frivillige å hjelpe Europas innbyggere å få øynene opp for frivillig arbeid ved aktivt å engasjere dem i søm og montering av små kateterposer. Disse posene inneholder et permanent kateter som leverer livreddende medisin og gjør det mulig for et barn med kreft å bevege seg fritt omkring. Fem hundre poser fra dette prosjektet vil bli donert til barnesykehus.

Juanita Muenzer, som har levert noen av disse posene til barn på en onkologisk avdeling, sier: “Barna ble kjempeglade for å kunne velge sine egne poser som var laget av fargerikt, muntert og morsomt stoff.” Hun tilføyde: “Noen ganger måtte jeg snu meg vekk fordi tårene begynte å presse på.”

Alle fotos: Ron Jarrett

Eldste og søster Peterson og eldste Jarrett er informasjon og samfunnskontakt-misjonærer i området Europa

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.