Mormon Newsroom
Nyhetsartikkel

Verdensomspennende konferanse

Teknologi og sosiale medier gjør verdensomspennende konferanse tilgjengelig for et verdensomspennende publikum.

Teknologi og sosiale medier gjør verdensomspennende konferanse tilgjengelig for et verdensomspennende publikum.


Den 184. halvårlige verdensomspennende konferansen i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige vil bli avhold 4-5.oktober på konferansesenteret i Salt Lake City i den amerikanske delstaten Utah. I løpet av de to dagene forventes det over 100.000 besøkende til konferansesenteret, i tillegg vil millioner av mennesker kunne se de fem konferansemøtene oversatt til 94 språk via TV, radio, satellitt- kringkasting og live streaming på internett. I løpet av de to dagene vil det bli avholdt 5 møter av to timers varighet. Kirkens ledere vil tale om forskjellige temaer fra Jesu Kristi evangelium. 


Ved sist verdensomspennende konferanse i april sa President Thomas S. Monson: «De som skal tale til oss, har søkt himmelens hjelp og veiledning mens de har forberedt sitt budskap. De har blitt inspirert om hva de skal dele med oss.»


I tillegg til overføring av koferansen til kirkens kirkebygg rundt omkring i verden, sendes Kirkens konferanser i sanntid på LDS.org, BYUtv, BYUtv International, Mormon Channel, Roku, Facebook og YouTube. Antall online seere har økt dramaitsk de siste årene. 


Klikk her for å lese artikkel på engelsk.

 

 

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.