Woman-at-the-well-aaa.jpg
Pressemelding

LDS Charities og LDS Family endrer navn

LDS Charities er nå Latter-day Saint Charities

Den offisielle betegnelsen og merkenavnet for Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges humanitæraktiviteter er nå Latter-day Saint Charities (tidligere kjent som LDS Charities). Denne forandringen minner verden om at Latter-day Saint Charities gjøres mulig ved generøse bidrag fra siste dagers hellige og Kirkens venner som ønsker å skape en positiv forandring i verden. Denne justeringen gjenspeiler også det korrekte navnet på medlemmer av den gjenopprettede Jesu Kristi Kirke og deres forpliktelse til å følge Ham.

Kirkens humanitære arbeid begynte offisielt i 1985 da president Ezra Taft Benson ba om en spesiell faste for å samle inn midler til en ødeleggende hungersnød i Etiopia. Siden den gang har Latter-day Saint Charities hjulpet millioner av mennesker i 195 land.

LDS Family Services er nå Family Services

LDS Family Services, som tilbyr følelsesmessig og adferdsmessig helsestøtte for å styrke enkeltpersoner, familier og ektepar, har fått det nye navnet The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints – Family Services (Family Services). Rådgivere i Family Services tilbyr også konsultasjoner for å hjelpe Kirkens ledere å bedre forstå behovene og utfordringene til dem som yter tjeneste og for å avgjøre hvilke ressurser og tjenester som er tilgjengelige.

Rundt omkring i verden er det 430 rådgivere tilknyttet Family Services og mer enn 3700 Family Services tjenestemisjonærer fra Kirken som arbeider på 114 kontorer i 17 forskjellige land.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.