CommunicationsChange_image2.jpg
Pressemelding

Kirken kunngjør forandringer på kommunikasjonskanaler

Vi understreker Kirkens korrekte navn og inviterer til dypere forpliktelse til Jesus Kristus

Det første presidentskap i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige kunngjorde i dag forandringer i navnet på flere av trossamfunnets nettsider, kontoer på sosiale medier og mobil-apper. Dette er en del av en bredere innsats for å gjenspeile trossamfunnets fulle navn og bedre formidle forpliktelse til å følge Jesus Kristus.

Nettsteder: Kirkens offisielle nettsted vil bli til ChurchofJesusChrist.org. Denne forandringen trer i kraft i dag, 5. mars 2019, når domenenavnet ChurchofJesusChrist.org begynner å peke til hjemmesiden LDS.org. I løpet av de kommende måneder vil domenenavnet ChurchofJesusChrist.org erstatte det som tidligere har vært:

  • LDS.org—vil bli til ChurchofJesusChrist.org
  • MormonNewsroom.org—vil bli til newsroom.ChurchofJesusChrist.org

Mormon Channel vil også bli innlemmet som en del av domenet ChurchofJesusChrist.org.

Fordi den primære målgruppe for Mormon.org omfatter personer som ikke er siste-dagers-hellige, vil sammenslåingen med det medlemsrettede ChurchofJesusChrist.org ta noe mer tid. Arbeid pågår med å forene og restrukturere alle disse nettstedene til en mer enhetlig og personlig opplevelse under domenet ChurchofJesusChrist.org. Inntil det finner sted vil Mormon.org bli endret til ComeUntoChrist.org.

Sosiale medier: En rekke av Kirkens kontoer på sosiale medier vil bli sammenslått og vil publisere innhold som fokuserer på å etterleve og dele Jesu Kristi evangelium.

  • Kirkens offisielle kontoer på Facebook og Instagram vil bli kalt “The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints @churchofjesuschrist.”
  • En Facebook-gruppe er blitt opprettet for å utvikle en møteplass og bedre kunne informere mennesker om nyheter fra Kirken. Denne gruppen kalles “The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints—Inspiration and News”.
  • Kirkens Twitter-kontonavnnavn vil fortsatt være “The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints” med brukernavnet @ChurchNewsroom, og vil være hovedkilden til nyheter fra Kirken på sosiale medier.

Mobil-apper: Mange av Kirkens mobil-apper vil få nytt navn:

  • LDS Music vil bli til “Sacred Music”
  • Gospel Library-appen beholder sitt navn

E-postdomener: E-post-adressene til ansatte i Kirken og Kirkens ledere på generalplan vil ta i bruk @ChurchofJesusChrist.org-domenet i stedet for det nåværende @ldschurch.org.

Mye arbeid gjenstår, spesielt ettersom Kirken foretar endringer i språk verden over. Det første presidentskap ber siste-dagers-hellige og andre om “å være tålmodige og høflige mens forandringene trer i kraft”. [link]

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.