Lederbiografi

Gary B. Sabin

 

Eldste Gary B. Sabin ble oppholdt som generalautoritet-sytti i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige den 2. april 2016.   Hans forrige virkeområde var som førsterådgiver i presidentskapet for området Europa.  

Eldste Sabin har tjenestegjort i en rekke kall i Kirken, blant annet som heltidsmisjonær i Nederland/Belgia misjon, biskop, stavspresident og områdesytti.

Eldste Sabin ble født i Provo i Utah den 7. april 1954, og har en mastergrad i ledelse fra Stanford University og en bachelorgrad i økonomi fra Brigham Young University.  Hans karriere var rettet mot næringseiendom som grunnlegger av og styreleder/adm.dir. i to firmaer som var notert på børsen i New York.  Han er grunnlegger av Sabin Children’s Foundation, som gir helsetilsyn til barn i land i den tredje verden.  Han giftet seg med Valerie Purdy i august 1976, og de har seks barn.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.