Mormon Newsroom
Pressemelding

Allmennheten inviteres til omvisning i Lisboa Portugal tempel

LISBOA – Allmennheten inviteres til omvisning i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges første tempel i Portugal. Lisboa Portugal tempel vil være åpent for allmennheten med gratis entré, fra lørdag 17. august 2019 til lørdag 31. august 2019, med unntak av søndager. Publikum kan bestille billetter på www.churchofjesuschrist.org/temples/open-houses?lang=por

Tempelet, som ligger i den nordøstre delen av byen i nærheten av det moderne sognet Parque das Nações, vil bli formelt innviet i tre sesjoner, søndag den 15. september 2019. Det vil også være en andakt for ungdom med Kirkens øverste ledere, lørdag den 14. september 2019.

 

Oppføringen av den over 2000 kvadratmeter store bygningen begynte 5. desember 2015, da Kirkens ledere og ledere i lokalsamfunnet deltok på en tradisjonell spadestikkseremoni.

Tempelet vil betjene nesten 45 000 medlemmer av Kirken som bor i Portugal og nabolandene. I verden finnes det 209 templer som er i drift, annonsert eller under oppføring, deriblant 14 i Europa.

Siste-dagers-hellige templer er forskjellig fra kirkebygninger, hvor medlemmene møtes til søndagens gudstjeneste. Et tempel regnes som “Herrens hus”, hvor Jesu Kristi læresetninger blir bekreftet ved ekteskap, dåp og andre ordinanser som forener familier for evigheten.

For mer informasjon om hensikten med og betydningen av templer for siste-dagers-hellige, se https://www.saladeimprensamormon.pt/artigo/templos.

For mer informasjon om Lisboa Portugal tempel, gå gjerne inn på www.saladeimprensamormon.pt/artigo/templo-de-lisboa-portugal

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.