Pressemelding

Nytt misjonspresidentpar i Norge

Don Alan Evans, og Susan Deann Dahl Evans er mormonenes nye misjonspresidentpar i Norge. De har fire barn og er fra Arizona i Amerika. De ankom Norge i juli 2012 og skal virke i landet i tre år. Paret har ansvaret for kirken misjonerene arbeid har til lands fra Svalbard i nord til Lindesnes i sør.

President Evans taler søndag 21. oktober på Romerike

President Evans vil tale til kirkens medlemmer og andre interesserte på Oslo stavs konferanse søndag 21. oktober i Romerike menighet - Brånåsen 4, 2019 Skedsmokorset. Han vil tale rundt temaet: "Syv enkle tips for å dele det gjengitte evangeliet med andre."

Bakgrunn om paret

President Evans: Før han kom til Norge, arbeidet han som tempelarbeider ved kirkens tempel i Mesa Arizona og som leder for "Mesa Arizona Easter Pageant" - en av verdens største utendørs teaterforestillinger. Han har tidligere virket som stavspresident, høyrådsveileder, biskop, speiderleder og som misjonær i Norge for kirken. Før han ble pensjonert fra sitt yrkesliv, virket han som Administrende direktør ved Banner Baywood Medical Center. Han er født i Jerome, Arizona, USA.

Søster Evans: Ved siden av arbeidet med å oppdra fire barn, har søster Evans arbeidet som tempelarbeider i Mesa Arizona tempel, stavens primærpresident, rådgiver i unge kvinners presidentskap både på stavs- og menighetsplan, president for hjelpeforeningen og som søndagsskolelærer. Hun er født og oppvokst i Salt Lake City, Utah, USA.

Mormonkirken ønsker paret hjertelig velkommen til Norge.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.